top of page

PRELIVNI

BAZENI

 

Prelivni (OVERFLOW) bazeni uporabljajo sistem za rekuperacijo in filtracijo vode skupaj z režo po obodu, le ta vodi vodo v rezervoar, ki zagotavlja in vzdržuje nivo vode. Preko črpalke in filtracijskega sistema voda v bazenu kroži skozi dotočne reže, ki so nameščeni v tleh ali stenah. Ta sistem omogoča bolj naraven izgled, saj se voda nežno razliva po celotnem obodu bazena, tako da je nivo vode v bazenu usklajen z nivojem vaše terase.

niveko_premium.JPG

OVERFLOW

MULTI

 

Najpogostejša izvedba prelivnega bazena. Ponujamo variante s PVC rešetko v več barvah ali z integriranimi ploščicami iz  granita ali drugih vrst kamna.

overflow_multi.JPG
overflow-multi-2-800x543.jpg
NIVEKO_Advance_2.jpg

OVERFLOW

ADVANCE

 

Tip ADVANCE je bazen z neskončnim robom iz naravnega kamna, dovršen detajl z notranjo ploščico roba tik pod nivojem vode. Detajl ki poudarja obliko bazena.

overflow_advanced.JPG

OVERFLOW

INFINITY

 

Neskončni bazen INFINITY je še posebej primeren za razgiban teren, saj voda na eni strani teče čez rob bazena in ustvari vtis neskončnosti.

overflow_infinity.JPG
NIVEKO_Infinity_1.jpg
NIVEKO_Underflow_4.jpg

OVERFLOW

UDERFLOW

 

Elegantna rešitev za preliv, kjer voda izgine neposredno pod robom bazena.

overflow_underflow.JPG
evolution-2_2x.jpg

OVERFLOW

EVOLUTION

 

Oblikovalska rešitev prelivnega bazena EVOLUTION zagotavlja, da se nivo vode bazena popolnoma zlije z okoljem. Edinstvena rešitev je poudarjena z minimalističnim dizajnom roba bazena.

overflow_evolition.JPG
bottom of page